FRIHET ATT VARA JAG

”Det här kan inte hända mig. Att ha många bollar i luften är en del av min personlighet, mitt sätt att leva – det är inget jag kan förändra. Men det hände faktiskt” – Camilla Johansson

Undersökningar bland äldre och döende har visat på 3 gemensamma punkter som vi ångrar när vi närmar oss vår sista stund på jorden, den första är att de inte vågade leva sitt liv som de ville, utan levde efter andra människors förväntningar. Det andra att man önskade att man inte jobbat så mycket och så hårt. Och det tredje att man inte hade modet att uttrycka sina känslor.

Camilla hade varit ytterligare en i statistiken om hon inte hade bränt sig i bägge ändar. Hon var styrd av sin omgivning, slav under sina tankar, följde andras drömmar och fotspår, fanns för att behaga andra. Trodde att livet gick ut på att vara produktiv, prestera och vara duktig och hon sa aldrig vad hon tyckte och kände innerst inne, för hon trodde inte det var viktigt, hade något värde, att hon inte hade något värde

Och inte bara Camilla utan det är många fler än så. Ohälsotalet i Sverige är högt, mörkertalet ännu högre, antal sjukskrivningar med stressrelaterad diagnos ökar.

Denna föreläsning kommer inte handla om hur vi överlever en utmattning, hur vi överlever våra liv, utan en uppmaning i att börja leva.
Hur vi kan göra det, varför vi ska gör det och vad Du kan göra redan idag för att börja.
Vårt samhälle bjuder in till att leva under konstant stress och press, snabba kickar, springa fortare, leverera, prestera och uppnå resultat. Det är det som premieras & vi matar på som robotar.

Är du ledare, medarbetare, egen företagare, kollega, vän, anhörig, förälder. Oavsett utbränd eller inte, så är denna föreläsning kunskap för livet

Under denna föreläsningen:

  • Kommer Du bli medveten om att du är antingen chauffören i ditt liv eller medpassageraren, om du är den som leder dig själv eller om du låter dig bli styrd av din omgivning.
  • Kommer du få med dig enkla verktyg i att börja din resa mot ett mer välmående liv. Det är dom små stegen som ger dom stora resultaten
  • Kommer du ha en större förståelse för dig själv och det val du gjort hittills, och du kommer veta och förstå att Du är fri att välja annat, fri att välja nytt

Om Camilla Johansson:

Camilla Johansson har levt hela sitt vuxna liv i att vara styrd av sina rädslor. När hon kraschade för 9 år sedan så blev hon smärtsamt medveten om att hon inte kunde skylla sin utmattning på någon annan än sig själv. Med det så föddes även en djup insikt: “Om jag lyckats driva mig själv till att bli sjuk så borde jag även hitta nya sätt att leda mig själv till ett mer välmående liv.” Och med den insikten så har hon förändrat sitt liv. Hon har haft modet att blicka inåt, och varit smärtsam ärlig med mig själv och sin omgivning.

Vid 42 år ålder har hon steg för steg slutat överleva och istället börjat leva. Hon har utbildat om sig, startat eget företag, gått igenom skilsmässa, skapat nya plattformar där hon trivs som allra bäst. Hon är författare, hennes egen resa har blivit en bok som finns både i tryckt form och som ljudbok. Varit med i TV program och podd. Idag Föreläser hon om sin historia i hela Sverige. Hon utbildar & coachar även andra inom självledarskap, i att börja leva sina egna liv.

”Jag som trodde jag var färdig med allt – Du väckte upp många tankar & reflektioner”

”Vilken käftsmäll, den behövde jag”

”En oförglömlig & påminnelsefylld kväll”

”Tack för en inspirerande motivationskick”

”Tack för en stund av allvar, humor och massor av lärdom och bekräftelse. Satt med ett leende i kroppen hela vägen hem. Ett leende om att det finns hopp även om livet kan vara mörkt och tungt”

”Proffsigt upplägg och framförande”

”Stort tack, jag känner mig väldigt inspirerad”

Info om Allmänna föreläsningar läggs ut löpande.

Vill Du att Camilla kommer till just din stad, skicka ett meddelande

Vill Du som Företag boka föreläsningen till en Kick-off, Hälsodagar, Inspirationsdagar eller liknande, kontakta oss för en offert.