0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

En dag som denna borde vi ha 365 dagar om året! Jag syftar inte på att ge rosor & presenter till andra, även om det är en fin gest. Jag syftar heller inte på förväntan att få, även om det värmer. 

Utan det som egentligen borde vara grundkärnan med alla hjärtans dag. Varje dag. Kärlek, medmänsklighet, medkännande, tacksamhet och rent av fysisk beröring.

Att vi medvetet fokuserar på att våra handlingar, gester, tankar och ord kommer ur just denna källa, kärlek. 

Säga det där fina ordet till någon som du annars bara tänker. Gör den lilla extra gesten för någon utan att vänta dig något tillbaka. Bara att tänka något kärleksfullt gör skillnad på riktigt. Ge av dig själv, din närvaro, din tid! Bekräfta någon annan i det lilla och de stora. Försök att förstå, försök att se ur ett större perspektiv, försök att se bortom dina egna sår. OCH glöm för den delen heller inte bort dig själv.

Som Lillemor Groth så vackert beskrev det, Ett hjärta är aldrig krigiskt, våld föder våld medans kärlek föder kärlek så vi behöver fundera utifrån vilken plats inom oss vi vanligtvis agerar ifrån. 

Ett hjärta är inte mot något. Att jobba mot föder mer motstånd, men att jobba för föder följare och flödar. Två helt olika energiflöden, två helt olika utgångsplatser, två helt olika frekvenser. 

Kan ni känna skillnaden? Jag är mot krig eller jag är för fred. Ett enkel exempel, två olika frekvenser. Jag är mot kvinnoförtryckare eller jag är för kvinnors frihet.

Som vi vet är allt energier, energier som vi påverkar vår omgivning med vare sig vi vill eller inte. Så stanna upp denna dag och stanna upp de närmsta 364 dagarna framåt och stäm av från vilken plats du agerar ifrån. Ger du för att förvänta dig något tillbaka, jobbar du mot eller jobbar du för? Hur går dina tankar kring dina medmänniskor, är dom dömande, kritiska? Hur går dina tankar om dig själv? Är du i krig i dig själv eller är du i kärlek?

Du kan välja källa.

Skulle vi mäta energifrekvens under denna dag så vill jag tro att vi skulle få ett extra högt utslag på den allra högsta frekvensen, kärlek. Skulle vi också tydligt få se vad denna energifrekvens faktiskt kan skapa, skulle vi aldrig mer välja annat.

Den lägre frekvensen behöver vi bara titta på vår omvärld idag för att se effekterna av den. Så, välj din källa 365 dagar om året och gör skillnad på riktigt. All kärlek till dig <3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Camilla Johansson
info@camillanj.com