Foto: nahlin_photo

Den här dansträningen är för dig som längtar att få röra dig till musik, fritt från krav & dömande, i en härlig och energigivande atmosfär. Du kan ha dansat tidigare, men du kan också vara helt oerfaren.

Som bonus kommer din livsenergi att flöda & din självkänsla kommer att stärkas. Du kommer få bättre rörlighet, bättre kondition och mer styrka.

Jag började dansa 2016, jag var då 44 år. Den bästa investeringen jag gjort för mig själv och framförallt när det kommer till mitt välmående & egna värde. 2017 började jag leda egna pass för att öppna upp ett forum för oss som längtat men som tyckt vi varit för gamla, för stela, för klumpiga, två vänsterfötter, avsaknad av taktkänsla eller vad vi än sagt till oss själva. Jag har även haft förmånen att få hålla klasser på olika grundskolor i Östersund, åk 6-9.

Passen består av ett gäng sköna låtar med lätta stegkombinationer att följa & vi kör samma uppsättning under flera veckor som gör att du kan slappna av mer och mer i dessa pass. Jag blandar stilar som Zumba, Afro, ”Friskis”, Street och allt däremellan.

Det viktiga är inte att du gör rätt i dessa pass, utan att du gör. Att du hittar din rörelse & din rytm, ditt unika uttryck. Att du tillåter dig att släppa loss, då snackar vi om att få fart på livsandarna.

Ju mer du vågar släppa loss & utmana dig själv desto mer får du ut av passet. Det är så häftigt att se dessa människor som varit med på passen, de lämnar salen sjöblöta av svett men med ett solskensleende och som om de svävade ut på ett rosa moln. Det har även berört när de tuffaste och de blygaste i skolvärlden ger sig i kast in i dansens underbara värld, där det helt plötsligt handlar om att mötas i glädje.

Vill du att jag kommer till din arbetsplats regelbundet och håller t.ex lunchträningar, skolklasser, en kickoff, möhippa, pass med kompisgänget, föreningen eller vad det än kan vara. Funkar som kontinuerlig träning eller bara enstaka tillfällen.

Hör av dig, info@camillanj.com, så syr vi ihop ett bra upplägg!