0 0
Read Time:4 Minute, 3 Second

Tid för reflektion, tid för de här halvhalterna jag pratat om, så viktiga att lägga in varje dag. Även när livet snurrar på i glädjens tecken, det är spännande, roligt, intressant, givande så är det lika viktigt att klämma in dessa halvhalter. 

Jag säger det här till dig samtidigt som jag påminner mig själv om det. Jag är i ett underbart flöde just nu, utveckling inifrån och ut på hög nivå som det känns. Och med detta flöde blir jag lite som en heliumballong, liksom glider iväg på ruset. Och med det ännu viktigare att stanna upp och se till att mina bägge fötter står kvar på jorden. Förblir grounded, skapa medvetenhet, att påminna mig själv om de steg jag tar varje dag längs den väg jag själv valt att gå.

Denna eftermiddag har jag vigt till att enbart reflektera och skriva ned dessa. Att skapa positiva banor i min hjärna, att se det jag gjort bra, för mig själv och för någon annan. Men även att se det som gått mindre bra, varför det gått mindre bra och till det strategier så jag inte gör om samma sak igen.

Alltså jisses säger jag bara. Jag är så innerligt tacksam för att vara den jag är och det jag gör just nu. Så innerligt tacksam och med det så ödmjuk inför livet. Jag förstår varför jag har gjort denna resa, ställts inför de utmaningar jag gjort även om jag där och då inte kunde se meningen. 

Att jag tvingats in i att börja titta inom mig själv, att förstå hur jag fungerar, vad jag styrts av tidigare, vilka rädslor jag suttit med, vilka behov jag har, vem jag är, vilka är mina styrkor, vad jag längtar efter djupt där inne. 

Att plocka ihop delarna som är jag för att optimera mig själv som helhet.

Jag ser denna tråd så tydligt också i det yrkesverksamma liv jag varit i. Min strävan efter att optimera helheten. Att se de ingående delarna i ett företag, ett system eller vad det än varit, att utveckla, förbättra och effektivisera dessa delar så de kuggar ihop och bildar en stark helhet.

Skillnaden som gör skillnad idag är att då jobbade jag enbart med hårda värden. System, modeller, processer mm Att kartlägga dessa där sedan människan skulle stoppas in i.

Nu får jag börja i rätt ände, att jobba med människan, att hjälpa personen att bli medveten om sig själv och sina unika ingående delar, sitt autentiska jag. Vad som står i vägen och vad denna behöver göra för att få mer tillgång till sig själv. För att på så sätt mer aktivt kunna välja de miljöer där just den personen får komma till sin fulla rätt.

Jag har haft förmånen ett träffa många nya människor som påbörjat ett nytt kapitel i sitt liv. Att skapa en större medvetenhet om sig själv och på så sätt börja leda sig själv autentiskt. Jag är full av beundrad av deras mod. öppenhet och nyfikenhet och jag är berörd av att få ta en del av deras innersta.

Jag har också tack vare det otroligt fina utvecklingsföretag jag jobbar på nu fått bidra till att andra personer fått tillgång till sina fenomenala egenskaper och superstyrkor. Att medvetengöra dessa för sig själv och få bevittna vad som händer i personen när bekräftelsen kommer till den egna storheten. När det når in i det inre. Det är beyond magiskt, jag kan inte ens sätta ord i dag på den upplevelsen. Tacksam blir jäkligt futtigt även om tacksam är stort nog.

Så, ja denna eftermiddag är förgylld med alla de magiska ögonblick som varit den senaste tiden. Förundrad över dessa under och stolt över att jag lett mig själv till detta liv, till exakt denna stund.

Det har också blivit tydligt för mig att under denna höst har jag börjat kliva in på en ny plattform. En plattform jag jobbat stenhårt med att få till. Ett halvt livs förberedelser i form av utmaningar med det efterföljande reflektioner, växande och lärande. Några års utformande och praktiserande av insikter, i att walk the talk. Och nu under hösten nött ned i detaljer, att specificera, att finputsa och finjustera, tills det blev dags att kliva ut där, att dela med mig av mig, att bidra i en större omfattning än vad jag gjort tidigare.

En fantastisk känsla och samtidigt väldigt vingligt och skakigt. Det ger så mycket långt in i hjärteroten, det rör vid min själ, det tar fysiskt att hålla balansen på den nya plattformen. Det finns lite att hålla mig i, men inte längre något att gömma mig bakom. Nya dimensioner av rädslor och nya utmaningar som kliver fram. Jag stannar till, hämtar andan, andas och kliver igenom.

Det här är jag, det är äntligen dags att börja bidra till en mer välmående, medveten och kärleksfullare värld.

Frihet är att vara Jag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Camilla Johansson
info@camillanj.com