0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

I dag är det 5 år sedan jag var ned till Stockholm och medverkade i Vardagspuls. Ett avsnitt om utmattningsdepression.

En helt surrealistisk men fantastiskt berikande upplevelse. Jag hade några månader innan haft en artikel i Tidningen Hälsa inom samma ämne som ledde till denna möjlighet, en artikel, som senare skulle komma att bli ett bokutkast.

När jag tittar på dessa bilder så kan jag se den enorma nyfikenheten och förväntan som tänts i mina ögon. Från att ha vevat på, stort sett hela mitt vuxna liv, i ett ekorrhjul så hade jag fått en försmak av att det fanns alternativa sätt att leva på. En start till att börja leva mer medvetet. 

Som att jag fått tillgång till en inre skattkista som jag med förundrande ögon hade börjat utforska. 

Som att jag fått tillgång till en helt ny omvärld som jag aldrig upplevt tidigare.

Livet är verkligen en gåva som vi varje dag borde ta oss an med en större nyfikenhet och med ett beginners mind. Att vi inte låter våra dagar gå per automatik utan att vi varje dag ser till att vara närvarande i det och i oss själva.

Bromsa upp tempot lite.

Att vi varje dag ser till att nära oss med det som ger oss välbehag, med det som ger oss glädje, med det som betyder något på riktigt för oss.

Det är märkligt egentligen att vi inte redan gör det & att vi oftast behöver vara med om något traumatisk, kanske en nära förlust, för att vi helt plötsligt ska börja uppskatta & se livet genom klarare ögon.

I stället för att varje dag se till att vårda det efter den skörhet och betydelse som det faktiskt har <3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Camilla Johansson
info@camillanj.com